Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 11, 2003

Komen net terug van een etentje bij Carmen. Heerlijk spinazie met pasta gesmikkeld. Fer heeft zo goed z'n best gedaan met eten dat het toetje welverdiend was: chocolade mousse met slagroom! Ondanks het feit dat Carmen en ik elkaar al kennen sinds zij de make-up deed voor onze Rocky Horror Show '97 was er toch nog een kant aan haar die ik niet kende: zij doet namelijk aan Tibetaanse Thanka's schilderen. En op bijzonder fraaie wijze wil ik hieraan toevoegen...Tsjek it out! Goede vriend Er is onderweg
voor een kopje koffie en een babbeltje en bovendien verwacht ik een telefoontje betreffende een gig van zaterdagavond a.s.
Buurvrouw A was helaas niet thuis (of deed alsof...) om haar verjaarskado van Fer en mij in ontvangst te nemen dus die hebben we
maar onder haar deur doorgeschoven.
ff Een ideetje om spammers schrik aan je jagen: Plaats een zogeheten "legal notice" op je webste of als e-mail-signature:
"By sending me spam you agree to be placed on my servers blacklist and to be reported to the appropriate authorities...
Bye Bye. Zwaai Zwaai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!