Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, februari 05, 2003

Kennen jullie "The Blob" nog? Net zoiets als de film "Cobra" die vanavond op V8 was te zien maar dan met slechtere speciale effecten (wat trouwens niet zo gek is, gezien het feit dat Steve Mcqueen in "the Blob" een jongeman speelde. Ernstig onderhoudend derhalve. Welnu: denk maar aan "the Blob" als je je probeert voor te stellen hoe ik vanmiddag een waterbed heb verhuisd van de ene naar de andere kamer. het is vrijwel onmogelijk al het water eruit te laten lopen. Zodoende moest ik een groot groen, onder het glijmiddel zittend condoom van ongeveer veertig kilo verslepen. Ik kan kort zijn: het is gelukt! Met een beetje mazzel ben ik binnenkort ook nog eens de trotse bezitter
van een heus zit/ligbad annex eettafel en dan heb ik nog maar weinig jeugddromen over...Vanmiddag werd mij verteld dat de huidige zwakte van m'n lijf mogelijk wordt veroorzaakt door m'n "kern": Iets in mij beseft dat het over een aantal weken einde-contract is
en geeft signalen in die richting door aan m'n lichaam, wat ik mentaal ook probeer te bereiken.
Zou't toch gewoon mentaal-moeheid zijn? Het moge bekend zijn dat er een aantal Amerikanen is dat daar al jaren last van heeft.
Getuige bijvoorbeeld het feit dat zij altijd gelijk hebben en anderen nooit. Dat zij wel onschuldigen mogen vermoorden en anderen niet. Dat zij en een door hen bepaald aantal uitverkorenen als enigen dat op grote schaal mogen doen...Bah!
Tijd wellicht om het witte huis te bestoken...Met elektronische "ik ben het niet met jullie eens"-berichten dan.
Zouden Bush en z'n vriendjes van de wapenlobby en oliehandel lekker slapen?
En is het iemand opgevallen hoe vaak ik in dit stukje "the Blob" heb getypt?
Mijn excuses, maar ik heb iets met cultfilms zoals "the Blob"...
Volg voor de gein een paar van mijn linkjes van vandaag en kom erachter waarom dat is. Viel Vergnügen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!