Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, januari 27, 2003

Die Vincent: zomaar even de wereld veroveren...Bas en ik hadden mooi het nakijken bij het spelletje Tolkien-Risk van gisteravond.
Vanochtend bij buurvrouw A ontbeten: een restant Spinazie-bladerdeeg-spul, gisteren bereid door Ferdinand en buurvrouw J bij m'n moeder thuis. Zij was nog 's middags met Fer naar een theatervoorstelling geweest die zwaar tegenviel. Nou ja, die dingen gebeuren.
Heb m'n gezicht ff laten zien op de partij-nieuwjaarsborrel en ben nog op zoek naar oppas voor vanavond ivm een bestuursvergadering
en een bespreking betreffende de Sociale Huur voor Cultuur-aktie. Een mens moet toch wat met z'n vrije tijd...Besloten het nog even
rustig aan te doen en woensdag weer fris en fruitig aan het werk te gaan. Voel me enerzijds schuldig terwijl ik anderzijds weet dat
als ik te vroeg terugkeer in het arbeidsproces de kans op spoedige uitval te groot is. Had bij't ontbijtje vanochtend ook het resultaat
van uitgeperste sinaasappeltjes meegenomen terwijl A een netje sinaasappeltjes had klaarliggen met hetzelfde doel. Grappig, hoor!
Was weer errug gezellie. BTW: gisteravond heeft ze speciaal voor mij een t-shirt en haar thermo ondertrui achtergelaten.
Ze is zo attent...Zojuist ontdekt: soms verschijnen er twee maanden in m'n Blog-archief en soms maar één. Hmmm..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!