Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juli 10, 2024

Domrechts draait alles om

Het valt op maar 'andersdenkenden' wonen écht in 'de omgekeerde wereld'. Hier benoemde ik een paar voorbeelden. Zoals dat zij hun leugens 'de waarheid' noemen en antifa 'een fascistische organisatie!'

In de belevingswereld van 'domrechts' is Nederland een dictatuur en Vladimir Poetin 'een prachtvent!' Dan wel eentje die geen tegenspraak of -stand duld.

Domrechts is tegen censuur en voor vrijheid van meningsuiting. Daarom blokkeren zij 'links' op sociale media en roepen op tot het censureren van 'woke' tv- en lesprogramma's.

Wappies willen dat de Nederlandse overheid ons niets oplegt. In de praktijk betekent dat bijvoorbeeld dat wappies willen dat de overheid seksuele voorlichting op scholen verbiedt.

Iedereen die heeft gestudeerd is "geïndoctrineerd door links en dus onbetrouwbaar!' Maar Willem Engel kun je vertrouwen over het coronavirus 'want hij heeft gestudeerd en weet er dus alles van!' 

Ze vinden dat 'ze' de Nederlandse taal moeten beheersen maar weten zelf het eenvoudige verschil niet tussen 'jou' en 'jouw' en 'na' en 'naar'. 

Donald Trump is hun held 'want hij spreekt altijd de waarheid en is superslim!' Waarmee wappies bedoelen dat hij vaak liegt en ontzettend dom is. Bijvoorbeeld toen hij zijn Republikeinen in de Amerikaanse Senaat opdroeg om tegen een voorstel van Joe Biden te stemmen. Bij aanneming zouden miljarden Amerikaanse belastingdollars naar steun voor Israël gaan en naar het verstevigen van de zuidelijke grens van de VS.

Huh? Maar Trump en zijn volgelingen zijn toch vóór steun aan het z¡onisme en strengere grensbewaking? Klopt. Maar Trump en zijn ego konden niet verkroppen dat de democraten met een enkel voorstel zouden bereiken waar hij in vier jaar als president niet in slaagde. Een typisch voorbeeld van 'huilie huilie' doen.

=====================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

 Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels


=================================
Een andere wappieheld is ook al zo'n ontzettende huilebalk. Dit tere zieltje ('Snowflake' zeggen Amerikaanse wappies over verstandige mensen. Waarmee zij - alles omdraaiend - zichzelf bedoelen) heeft zó'n fragiel ego dat hij haarimplantaten liet inbrengen en zijn wangen chirurgisch liet aanpassen. Nee, ik heb het niet weer over Donald Trump maar over Elon Musk.

'Boehoehoe! Taylor Swift heeft meer vriendjes dan ikke!'

'Boehoehoe! Ikke en mijn vriendjes worden gemisgendered!'



'Andersdenkenden' roepen graag dat zelfnadenkende mensen huilebalken zijn maar de enige groep die ik zie janken om niets is toch écht 'domrechts'. 

*'Andersdenkenden', 'wappies' en 'domrechts' gebruik ik door elkaar. Er zijn namelijk geen verschillen in deze anti-vaxxers, 'Whaaah! Chemtrails en 5G-straling!', anti-EU, anti-woke, anti-overheid, anti-buitenlanders, anti-wetenschap, anti-nadenken en anti-Antifa mensen.

'Boehoehoe! Alleen maar omdat ik weigerde mij aan de regels te houden werd ik ontslagen!', huilde de vroegere stoere kooivechtster, 'real American' en actrice Gina Carano

Van eigen bodem zijn er de bedenker van 'huilie huilie', Geert Wilders en zijn maatjes op rechts Thierry Baudet en Caroline van der Plas. Terwijl hun grote voorbeeld zich zelden laat zien bij debatten (daar heb je argumenten voor nodig. Geert heeft geen argumenten bij zijn oneliners), lopen Thierry en Lientje letterlijk weg voor lastige vragen 'want ik voelde mij onprettig'. 

Domrechts doet opvallend vaak gewelddadige uitspraken. Of bedoelen zij het vriendelijk als zij over een politica roepen: "Er moet een dik to w om haar n k!"?

Is 'we maken gehakt van je!' een nette manier om een collega aan te spreken?

Waarom denkt u dat 'domrechts' vaak het tegenovergestelde zegt van wat zij bedoelen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!