Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, maart 24, 2023

Zonder vogel (een verhaaltje)

Dit was haar huis,
dat wist hij zeker.
Maar was het ook haar tijd?


Om daar achter te komen,
zou hij terug moeten gaan.
Niet onmogelijk,
maar het zou vragen opleveren,
die hij niet zou kunnen beantwoorden.
Althans, niet zonder vogel.


======================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels

6 opmerkingen:

  1. Huh.. zonder vogel.. ik heb vroeger weleens liggen vogelen, maar dat bedoel je vast niet.

    Love As Always
    Dimario

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die vogel snap ik nie, maar het is een leuk verhaaltje, zeker na het lezen van mario zijn reactie
    Fijn weekend @->--

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat snap ik, het roept inderdaad vragen op, ook bij mij. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Terrebel, haha, ja soms slaat de bliksem op twee plekken tegelijk in hè? Mooi gedicht, net iets ander gezichtspunt, prima.
    Dank voor je complimenten, en zeker, lang niet gezien! Mja, dat kan soms zo lopen tussen blogjes en bloggers, lig er niet van wakker. Het zal voor een groot deel met mijn verminderde productiviteit te maken hebben; ik dicht veel minder, en daarmee gelijk opgaand blog ik minder. Waarvan ik regelmatig spijt heb omdat ik daardoor leuke en mooie blogjes, foto's, gedichten, en andere creatieve uitingen mis van mensen die ik zeer waardeer.

    Nou ja - ik blijf mijn best doen en soms ontstaat er opeens weer iets creatiefs en dan ben ik er weer even. In ieder geval op en rond 24 december, met mijn jaarlijkse kerstverhaal :)

    Groeten! Clemens.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik had ook nog even willen reageren bij je Engelstalige blog (Charlie), maar die bleek niet beveiligd te zijn op de één of andere manier. Kan aan mijn computer liggen, geen idee. In ieder geval: mooi gedicht! Het wegvallen van vrienden en geliefden, praat me er niet van...

    Ik kwam er te laat achter welke muziek ik moest afspelen, maar heb dat ingehaald :) Bijzondere groep, mooi nummer. Ik heb niet veel naar ze geluisterd at the time, en het kwartje ging pas vallen toen ik verderop "Joey" tegenkwam. Jaaa... dàt nummer vond ik geweldig! Dus, nu al twee nummers, dat verdient onderzoek....

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!