Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 31, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over denken gelijk te hebben:

'Wat ik niet leuk vind aan jou? Dat jij altijd denkt gelijk te hebben!'
'Ja, dat doe ik. En jij? Denk jij altijd ongelijk te hebben?'

Goed nieuws is dat de Belastingdienst pas vanaf 2013 (klik) doelbewust Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet overtreedt. Nou, is dat even fijn nieuws voor al die mensen die in de schulden raakten nadat zij hun eerder toegekende toeslagen (spreek dat eens uit als 'toes-lagen' voor een glimlach) moesten terugbetalen. Daar was geen andere reden voor dan de mogelijke afkomst van de ontvanger van dat geld. Mensen met 'keurige, Nederlandse namen' werden niet aangemerkt als fraudeur. Mensen met een achternaam die doet vermoeden dat hun huidskleur donkerder is dan die van Mark Rutte wél. Keihard racisme dus. 

Volgens intern onderzoek van de Belastingdienst, doet de Belastingdienst pas sinds 2013 aan racisme. In werkelijkheid is dat minstens vanaf 2009. De Belastingdienst kan als racistische en liegende organisatie zó de Tweede Kamer in als rechtse splinterpartij en stemmen weghalen bij PVV, FvD en JA21.

Kan wel weer een foto plaatsen van mijn visitepoes maar voor de afwisseling is hier een foto van Poefke, de kat van een vriendin van mij:


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels

3 opmerkingen:

  1. En nog steeds is niet alle ellende van die toeslagen opgelost.

    Love As Always
    Dimario

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Poefke kijkt een beetje uit de hoogte op ons neer, maar ik vergeef het haar omdat ze ook echt mooi is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. de lolcat weet het wel !
    en poefke kijkt echt lief
    .Een @->-- voor U.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!