Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 16, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat het Openbaar Ministerie twee mannen tot celstraffen (klik) heeft veroordeeld. Vanwege het lidmaatschap van een terroristische organisatie en voor het voorbereiden van een aanslag op premier Mark Rutte. Volgens hun advocaat meenden zij geen woord van hun communicatie waarin zij onder meer aangaven: 'Alle homo's moeten in elkaar worden geslagen' en was het voor de grap dat zij uitzochten volgens welke routes Mark Rutte naar zijn werk fietst. 'Zij hadden zich uit verveling aangesloten bij een terroristische groepering en zijn heel zielig want zij hebben geen vrienden.' A, gossie.

Voor mij persoonlijk is het goed nieuws dat mijn favoriete band binnenkort met een nieuw album uitkomt. Opgericht op 2 oktober 1969 rockt Uriah Heep nog steeds!

Goed, ik ben wat bevooroordeeld
maar ik vind Billy de Kat dus echt een hele mooie kat:


Deze lolcat vraagt zich af hoe vastberaden mensen daadwerkelijk zijn:


'Ik ben altijd zeer vastberaden!
Behalve wanneer het loont dat niet te zijn.'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels

4 opmerkingen:

  1. Behalve Mick Box liggen zowat alle leden van Uriah Heep die de groep groot gemaakt op het kerkhof. Ik ben benieuwd naar dat "nieuwe" werk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Al zou ik me nog zo vervelen... dan zou ik toch andere dingen doen. Ik geloof dit soort uitspraken dan ook niet zo.

    Love as always
    Dimario

    BeantwoordenVerwijderen
  3. natuurlijk is het een heel mooie kat.
    en als je favoriete band met een nieuw album uit komt heb je iets om naar uit te kijken
    -Een @->- voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De naam van de band kén ik maar ik kan me niets van hun muziek voor de geest halen. het zal niet bij mijn favo muziek gehoord hebben anders zou er wel een cd of LP van in huis zijn.
    O wacht, ff iets opzoeken van ze , Lady in black gevonden, ken het nummer niet maar klinkt prima.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!