Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 12, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat er hoop is om van de Aarde weer een planeet te maken waar het fijn toeven is. Goed, er zijn nog veel investeringen nodig in het opdoen van kennis maar ook in het verkrijgen van fondsen maar onmogelijk is het zeker niet. Hier is een meneer die bewijst dat zwaar vervuilde meren en rivieren schoon kunnen worden gemaakt:

Hier is Billy de Kat net wakker:
De lolcat van deze week:
'De meeste eeuwenoude tradities
zijn slechts decennia oud.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

 1. Maar meestal horen we niet zoveel van opgeloste zaken, over de zure regen hoor je nu ook niemand weer en dat de ozonlaag zich al zo goed als hersteld heeft wordt ook niet enthousiast naar buiten gebracht, terwijl dát toch goed nieuws is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi om te zien dat er mensen zijn die schoonmaken op een natuurlijke manier. Die eeuwenoude tradities zijn vaak al heel veel veranderd, maar dat wil niet iedereen inzien.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan de ene kant ruimen ze op en maken ze schoon, aan de andere kant gaat de vervuiling dubbel zo hard z'n gang. Geen idee of we het ooit voor elkaar krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede morgen lieve Terrebel.
  Het zou dus inderdaad werken, raar...
  Maar John heeft gelijk, langs de ene kant wordt het opgeruimd terwijl men aan de andere kant duchtig verder blijft vervuilen. Dat is inderdaad water naar de zee dragen zoals ik op je FB schreef...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn er in ieder geval wel mee bezig...of het helpt ?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht