Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 17, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat een Koreaanse onderneemster het bijltje er niet bij neergooide toen haar bedrijf een paar jaar geleden ten onder ging. In plaats van te mokken stopte zij haar energie (...) in de ontwikkeling van een handzaam apparaat dat ter plaatse energie opwekt door middel van stromend water. De Enomad Uno is feitelijk 's werelds kleinste waterkracht centrale:Oud metaal hoeft niet te worden weggegooid en zelfs niet te hoeven worden omgesmolten. Deze smid maakt er kunst van:Hier krijg ik een voor hem typerende blik toegeworpen
van Billy de Kat


De lolcat van deze week:
'Hoeveel illegale Canadezen
zijn er opgesloten in Amerikaanse detentie centra?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

 1. handig zo'n uitvinding.
  Je moet er maar aan denken om zoiets uit te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De uitvinding is mooi. Oud metaal kan beter omgesmolten worden en opnieuw gebruikt.

  Love as Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik zie graag metaalbewerking, ik zie ook graag steampunk plaatjes,ik moest er direct aan denken
  Een @->- voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, als al dat soort oplossingen ook echt door zouden breken zouden we geen problemen meer hebben , er gaat dus toch blijkbaar altijd ergens iets fout .

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht