Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 01, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat je soms denkt dat alles al is bedacht en uitgevonden en dat er dan toch iemand weer met een briljant idee komt. Dat van de Windpal bijvoorbeeld:Ook gaaf: men heeft onlangs ontdekt dat er een tijdje eerder al leven was (op onze planeet dan) dan tot voor kort was aangenomen. 580 Miljoen jaar eerder (klik) met name.

Billy de Kat speelt graag met toiletpapier.
Of vecht graag met toiletpapier.
De lolcat van deze week:
'Laten wij mensen vrede brengen!
Door hen ertoe te dwingen.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende uitvinding dat windding. Mooi dat er al zoveel jaren eerder leven was op deze aarde, niet mooi dat we de laatste 100 jaar het zo'n beetje vernield hebben.

  Love AS Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is natuurlijk een geweldige uitvinding. Daar mogen ze er meer van doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf die windpall, vooral voor hen die veel trekken of onderweg zijn met tent of caravan, zelf kom ik altijd weer thuis, maar misschien soms te doen op mijn balkon, hahaha

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En toch komt windenergie maar niet écht van de grond, nou ja, zal nog tijd nodig hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad, het leven op aarde was er al heel veel eerder dan tot nu toe werd gedacht en als dat geen goed nieuws is weet ik het niet meer. Reden te over dus om het te koesteren!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht