Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, september 26, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Buurtoverlast (klik) is in Nederland veel minder een probleem dan het een paar jaar geleden was. En dat is natuurlijk goed nieuws. Net als het gegeven dat Nicaragua (klik. Engels) overstag is en het Klimaatakkoord van Parijs onderschrijft. Er zijn nu eigenlijk nog maar twee landen die dat niet doen: De Verenigde Staten van Amerika en Saoedi-Arabië.

En er is hoop voor de mensheid zo lang er mensen zijn die belangeloos mensen helpen die het minder goed getroffen hebben:
Lopend van bushalte naar mijn werk 
kwam ik deze kat tegen:

De lolcat van deze week:

'O nee, betrapt!
Dit is geen gender neutrale kattenbak?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

 1. Ja het is mooi dat mensen wat voor een ander willen doen. Helaas worden niet alle mensen zo opgevoed kwam ik vandaag achter.

  Love As always
  di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig zijn er nog mensen die dat doen...
  Waar was nederland zonder vrijwilligers en burenhulp
  Je lolcat is een goeie :)

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is die kattenbak niet wat klein voor die kat?

  hahaha ja, dat houdt mij dan weer net even bezig, laatste wat ik zie in deze ;-)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed nieuws is het inderdaad hoewel de paar landen die niet willen meedoen een smet op het blazoen van de mensheid is...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht