Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, april 15, 2017

Zaterdag's cursiefje: Het is allemaal hun schuld! (#Column)

'Steeds meer winkels sluiten de deuren en steeds meer mensen raken werkloos. Dat is niet de schuld van de recessie of van slecht functionerende bankdirecteuren maar natuurlijk van asielzoekers.

Dat zijn namelijk buitenlanders en alles is de schuld van buitenlanders. Hoe halen zij het in godsnaam in hun hoofd? Eerst veroorzaken zij met opzet een burgeroorlog in hun land, dan kijken zij toe hoe hun dochters worden verkracht en hun zonen vermoord. Vervolgens vluchten zij doelbewust de bossen in om wekenlang in doodsangst en met nauwelijks eten te leven. Vervolgens staan zij welwillend toe dat mensensmokkelaars hen beroven van hun laatste bezittingen en trots om in lekke bootjes de reis te aanvaarden naar ons land. Zij verwachten welwillend onthaald te worden maar spreken niet eens onze taal! Soms zelfs na drie weken nog niet!

Vervolgens liggen zij maar een beetje te liggen en weigeren te werken! Alleen maar omdat zij geen werkvergunning krijgen van onze overheid. Wat een flauwe rotsmoes om niet te werken! Die paar asielzoekers die wél werken pikken onze baantjes in. Het tuig.'

'Dus jij vindt dat asielzoekers moeten werken en niet mogen werken?'
-'Precies!'

===========================================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

 1. Eigenlijk kun je hier elk onderwerp voor gebruiken. Bijvoorbeeld over de misstanden in slachterijen. Ik noem maar een zijstraat. De enige oplossing is: geen vlees meer kopen uit de bio-industrie. En wat mensen betreft denk ik alleen maar: doe wel en zie niet om!
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede morgen lieve Terrebel. Hopelijk ben jij aan een heerlijk weekend bezig en kan je je zorgen even opzij zetten.
  Natuurlijk is het allemaal de schuld van de asielzoekers en niet van de recessie als gevolg van graaiende kapitalisten *wink, big smile*.
  Maar alle gekheid op een stokje, de onverdraagzaamheid swingt inderdaad de pan uit tegenwoordig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Falend beleid al jaren, en mensen trappen er massaal weer in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien mis ik iets, maar hoe is het hun schuld dan, dat de winkels hier sluiten, dan zeg ik toch, mensen stop met online bestellen en ga de winkels weer in, al doen winkels er ook alles aan om je online te krijgen, hun eigen fout.

  Maar ALLA zij geprezen... :P het is vast hun schuld inderdaad.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, oorzaken en gevolgen, het zijn altijd de mensen die er niks aan kunnen doen die we tegenkomen, dus we maken er maar het beste van.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht