Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, april 01, 2016

Nieuws: einde PVV?

Het opvallendste nieuws vandaag was natuurlijk de bekendmaking van Geert Wilders (klik) dat hij opstapt als leider van de PVV. Wie hem zal opvolgens is nog een groot raadsel. Het bestuur van zijn partij vond dat samenwerken met andere partijen onmogelijk is gemaakt nadat de geblondeerde politicus bekendmaakte dat hij de islam wil afschaffen en moslims wil verbieden. Zeggen dat je voor vrijheid bent en mensen die het niet met je eens zijn willen opsluiten gaat zelfs het grootste deel van zijn achterban te ver omdat het verdacht veel lijkt op de dictatuur die de Nazi's graag zouden zien.

Met zijn opstappen heeft die partij meteen geen leden meer want hij en de Stichting Vrienden van de PVV (waar hij voorzitter én enig lid van was) waren de enige twee officiële leden van de partij. De aanhang van de PVV is nu zeer ontstemd en zal zich vermoedelijk scharen achter Voor Nederland (VNL) die het politieke leven zó serieus neemt dat het voormalig topadvocaat Bram Moszkowicz (klik) heeft ontslagen als leider van de partij. Op Twitter zijn inmiddels honderden variaties op de spelling van diens naam verschenen, bedacht door anonieme twitteraars.

Persoonlijk kijk ik liever naar de Muppet show dan naar een politiek debat. Maar soms zit er weinig verschil in entertainment waarde.In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.

3 opmerkingen:

 1. Kijk ook liever naar de muppets en deze blijft leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar moet je geen grappen over maken..... het zou toch mooi zijn als het echt zo was...
  al hoewel.. dan staan er altijd weer andere gevaarlijke mensen op

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben je zeker dat het geen 1 aprilgrap was hihi? En je hebt gelijk dat er tussen de Muppetshow en die politieke debatten weinig of geen verschil te merken valt, het is allebei poppenkast!
  Fijne zondag lieve Terrebel, probeer alles eens van je af te zetten en gewoon van het leven te genieten. Morgen komt er wel weer een dag waarin jij je zorgen kan maken...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht