Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 26, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Als liefhebber van pinguïns (het is mijn levensdoel om ooit de nieuwe, grotere en mooiere pinguïnvleugel in Dierentuin Artis naar mij te laten vernoemen. Serieus.) was ik zeer verheugd met de link die mijn vriendin mij stuurde. Het is nu mogelijk om vanachter de computer wetenschappers te helpen pinguïns te helpen! https://www.penguinwatch.org/#/

Goed nieuws voor mensen die spinnen geen gezellige, leuke diertjes vinden: een aardige Ierse meneer bedacht The Spider Catcher!



Maar natuurlijk komt u vooral voor foto's van katten (overigens bijzonder goede spinnenvangers, vaak). Hier is er eentje:

Freya woont bij de loods
waar mijn vriendin en ik een kantoorruimte delen
Onze kat Maneki Neko heeft een zelfde soort tekening:

en zit graag in een doos

En hier de zelfbedachte 'lolcat' van deze week:
'Laat ons mensen vrede brengen!
Door het hen op te dringen.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.

7 opmerkingen:

  1. Een pinguïn is wat minder knuffel baar dan een kat, daarom gaat de voorkeur uit naar een kat.
    Ondanks dat ze beide graag een visje lusten. Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja een spinnenvanger.. wij hebben er thuis ook twee. Werelds.. moet iedereen doen. Sommige mensen maken ze namelijk echt dood.. zonde toch.

    Love As Always
    Di Mario

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wil jij dat ook even aan Picasso vertellen? Dat hij ook spinnen mag vangen? hahahaha dat is nu net het ene dier wat hij laat om de één of andere reden. Nu vind ik ze zelf niet eng gelukkig, nooit gevonden ook, maar het valt mij op, bij elk ander vliegend ding, oh wacht, dat is het denk ik! Ze vliegen niet! Maar op alles wat verder vliegt jaagt ie dan weer wel ;-)

    En ja lekker oppervlakking, ik hou van jouw kattenfoto's :P

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goede morgen lieve Terrebel. De running gag tussen Lefla en mijn nicht is... de pinguïn hihi! Ik heb het site dan ook direct naar hen doorgestuurd.
    En nu geniet ik van je mooie kattenlog, zelf kattenmama zijnde (ik heb er twee binnen en zo'n twaalftal buiten lopen) doe je er me elke week weer plezier mee, bedankt dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De spinnen bij ons nemen vanzelf wel de kuierlatten als ze me zien!
    Katten met een schildpad tekening zijn nauwelijks van elkaar te onderscheiden, zwarte katten trouwens ook niet;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Handig ding om te spinnen te pakken. Ik ben zo bang voor de spinnen. Ik vind grappig ding. Algemeen zitten katten graag in doos. Vinden gewoon lekker en veilig.Leuke foto's heb je gemaakt van jou katten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. dat ze daar niet eerder aan gedacht hebben

    ik heb niets tegen spinnen, integendeel

    zolang ze maar buiten blijven..

    leuke poezenfoto's

    groeten

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!