Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, februari 18, 2015

Knuffelen is fijner dan haten!

Vandaag lunchte ik bij vrienden in het oosten des lands. Een beetje kletsen, een beetje eten, een beetje brainstormen...gezellig!

Voor wie denkt dat ik het verzon dat mensen die een uitkering via de Participatiewet geen vrijwilligerswerk mogen doen, tenzij dat wordt opgelegd door de gemeente: http://tilburgers.nl/zelf-gekozen-vrijwilligerswerk-geldt-niet-als-tegenprestatie-voor-participatiewet/

Intussen kunt u mij wellicht helpen. Bijvoorbeeld door de link naar mijn online CV door te sturen: http://nl.linkedin.com/in/terrebel 
U kunt natuurlijk ook een verhalenbundel van mij kopen! ;-)

Wist u al dat ik een eigen auteurspagina heb? Nog maar sinds kort hoor. Ik houd er mijn progressie als schrijver op bij. Een inzage in het proces van schrijven en mijn pogingen er geld mee te verdienen. Vrij uniek dus maar ik moet nog even wennen. Gewoon vaker doen, dan went het vanzelf. Net als je crimineel gedragen: in het begin voel je je nog schuldig maar op een dag word je wakker als frauderend politicus...;-) Maar serieus: projectontwikkelaars, topmanagers en politici stelen bij elkaar meer geld dan gepensioneerden, bijstandstrekkers en randgroepjongeren bij elkaar!

'Men' vindt jeugdcriminaliteit een enorm probleem. En dat is de reden dat de overheid en de media geen enkele aandacht besteden aan het feit dat de cijfers al jarenlang sterk aan het dalen zijn 'want dat past niet in het beeld dat mensen hebben'. http://sargasso.nl/jeugdcriminaliteit/

Zo worden wij als burgers glashard bedonderd. Ik ben dan ook blij dat u zich niet laat leiden door door de media en overheid aangedragen sentimenten maar dat u altijd zelf blijft nadenken. Deden meer mensen dat dan zou het algemene gevoel van veiligheid sterk toenemen. Alleen de ellende bij de verkopers van wapens en beveiligingscamera's nam dan toe. Welnu, ik ben bereid hen een flinke knuffel te geven want uit empirisch onderzoek blijkt dat iedereen daar blij van wordt.

http://www.drogistplein.nl/blog/waarom-knuffelen-goed-voor-je/

4 opmerkingen:

 1. Hahahahaha... dan word je wakker als. Dat is de mooiste woordspeling van vandaag. Jammer dat de grap ook werkelijkheid is. Maar dat zullen ze zelf ontkennen. En een knuffel. Dat maakt bij mij wel uit van wie ik hem krijg of ik daar gelukkiger van word.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tilburg slaat hier de plank volledig mee mis en ze plaatst zich als gemeente echt als een verlengstuk van de PVVDA regering.
  De meeste gemeentes in Nederland laten de mensen vrij in het zelf vinden. En zo hoort het. Gedwongen is nu eenmaal niet meer vrijwillig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik zal toch écht niet van iedere knuffel blij worden hoor, ik ben niet zo knuffelig en er zijn genoeg mensen waar ik helemaal geen knuffel van zou willen;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je wordt niet wakker als frauderend politicus, je bent het al vanaf het moment dat je in de politiek stapt, corruptie is inherent aan het beroep, macht corrumpeert nu eenmaal altijd, of je nu in het rechtse of het linkse kamp zit...
  Proficiat met je eigen auteurspagina lieve Terrebel, als dit geen knuffel waard is dan weet ik het niet!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht