Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, januari 14, 2013

Strand

Zelf hout hakken, zelf van het uitzicht genieten, zelf de paarden voeren en zelf tot rust komen. Mijn vriendin en ik deden dat allemaal in een prachtig gebied in Frankrijk, de laatste paar dagen.Even (en vooral samen!) bijkomen van een paar hectische maanden. Een tijd waarin bijvoorbeeld mijn moeder werd opgenomen in het ziekenhuis omdat er iets was misgegaan met de bypass in haar been.

Uit ondervinding weet ik dat zij woorden van steun - bijvoorbeeld in de vorm van een kaartje - zeer op prijs stelt: Mw. S.E. Weijnschenk, kamer 5.30, afd. A4, St. Lucas Andreas ziekenhuis, Jan Tooropstraat 164, 1061 AE Amsterdam.

Het hoeft natuurlijk niet maar zij zou het heel erg fijn vinden!

2012 Was voor mij het jaar waarin ik voor het eerst met m'n vriendin naar een oudergesprek ging. Ook gingen wij voor het eerst samen naar een concert, naar een lezing, naar de film, uit eten, wandelen, op vakantie, naar het zwembad, naar het werk in Brussel, weekendjes weg naar Londen en Parijs, op familiebezoek in Duitsland, een eigen zaak opzetten, toekomstplannen maken, de woning herinrichten en een avondje naar het strand.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Christel Adelaar, James Buchanan, Aaron Swartz, Patti Page, Leon Leyson en Leo Nelissen

7 opmerkingen:

 1. Fantastische beleving mijn kleine , grooooooooooote held ! Een dikkr knuffel van ons en geniet ze !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral dat 'Zelf tot rust komen'. :)

  Ziet er goed uit, Terrence!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK heb het adres opgeschreven, maar ik beloof niets. Want ik weet wat voor ramp ik er mee ben. En ik ben pas donderdag weer vrij. Dus dan moet ik er dan nog maar aan denken. Je hebt een druk jaar achter de rug. Dan is uitrusten ook weleens goed.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, daar was je dus de afgelopen tijd! En aan je foto's te zien hadden jullie het daar beslist goed hé lieve Terrebel?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk voor jullie!

  Kaartje komt eraan....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi al die dingen die je voor het eerst samen deed!
  En natuurlijk een prima omgeving om even tot rust te komen als ik de foto's zo bekijk,práchtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Adres genoteerd, maar ik kan niets beloven. Het kan dat ik het vergeet. Maar ze doen ook aan nasturen denk ik hè?
  Heerlijk om zelf je hout te hakken. Een favoriete bezigheid van mij.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht