Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, mei 09, 2012

Sponsorloop

Uiteraard kwam ik ook vandaag weer een paar bekenden tegen; een klasgenote met wie ik 27 jaar geleden in de klas zat, een buurman van verderop in de straat en een vriendin van mij uit de tijd dat ik mij op eh...alternatieve feestjes begaf.

Onze demissionaire overheid kwam met een alternatief voor de begroting: 'Het begrotingstekort moet worden teruggebracht tot 3 procent van het BNP; laten wij daarom bezuinigen op alles dat geld kost maar personen met een inkomen van twee maal modaal of hoger niet raakt.' Hoe en waarom en voor welk bedrag er moet worden bezuinigd staat niet vast en kan dus niet worden doorgerekend door het Centraal Plan Bureau (CPB). Erg handig.

Zelf ben ik niet zo handig maar samen met de man achter het Twitter-account @StichtingDeRede kwam ik met een ontwerp voor een t-shirt met mijn bedrijfsnaam erop. Dit ten behoeve van de aankomende sponsorloop.

6 opmerkingen:

 1. Klinkt toch heel erg VVD. We treffen iederen behalve degene die geld genoeg hebben. Tja... want anders hebben ze het niet meer.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het wordt hoog en dringend tijd om eens naar Amsterdam te komen , voor een goed gesprek , jou tweede gedichtenbundel voor mij en Suske ! maar vooral om eens lustig erop te tateren !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laten we hopen dat die drie partijen die zo pluche geil zijn na 12 september worden afgestraft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We kunnen er rustig vanuit gaan dat deze héle begroting in de prullebak verdwijnt ná de verkiezingen ,of we daarná beter af zijn hangt van de stemmers af !
  Ik ga duimen voor mooi weer tijdens de sponsorloop ,dat is óók een beetje sponsoren toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hier krijgen de werklozen de rekening gepresenteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alleen oude schoolmeester kom ik tegen, die is bevriend met mijn schoonzus en zwager.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht