Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com Ă©n via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 24, 2012

Conclusie


Vandaag vooral binnenshuis zitten werken (Voor Stichting HIOB, aan het huishouden en aan m'n bedrijf) en dus weinig op straat geweest.

Vaste lezers weten inmiddels van mijn spontane ontmoetingen op straat. Afgelopen weekend ging het al niet anders. Vrijdag bleek de chauffeur van het taxibusje dat mijn moeder (en mij als begeleider) naar het ziekenhuis bracht een oude bekende: ik had de buurjongen (inmiddels man) ruim dertig jaar niet gezien!

Zondag werd ik spontaan en hartelijk begroet door een dame met wie ik acht jaar geleden een afdelingschef deelde en gisteren kletste ik wat met een vriendin van een buurvrouw. En dat kletsen? Tsja, dat doe ik nu eenmaal graag...

Er zijn dingen die ik nooit zou doen. Misbruik maken van een zwakzinnige bijvoorbeeld vind ik een verschrikkelijk feit. Ik bedoel: zij kunnen er al niets aan doen dat zij een laag IQ hebben maar dan inspelen op hun gevoelens door hen op mij te laten stemmen...? Nee.

Persoonlijk neem ik het Geert Wilders dan ook zeer kwalijk dat hij de lezers van De Krant van Ingeslapen Nederland aan zich bindt met nietszeggende oneliners. Die elkaar ook nog'ns regelmatig tegenspreken. Helaas hebben 'Henk en Ingrid' (zoals Telegraaf-lezers ook wel genoemd worden) geleerd dat de kop bij een krantenartikel tevens een samenvatting is van de conclusie.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Nell Ginjaar-Maas

7 opmerkingen:

 1. Het blijft je verbazen, maar daar ben je niet de enige in. Ik heb mijn ongenoegen hier ook weleens over geuit en waarschijnlijk zal dat niet eens helpen om henk en ingrid op andere gedachte te brengen.

  Love AS Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iedereen mag stemmen.
  Ik vind het raar, waarom zou iedereen daar geschikt voor zijn?
  Oke, het is democratie...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spontane ontmoetingen zijn heerlijk, en jij weet er het onderste uit de kan van te halen denk ik. Kletsen is je blijkbaar op het lijf geschreven maar niet alleen dat kletsen zelf, je weet het telkens weer in mooie zinnen te gieten bovendien!
  (over Wilders spreek ik me niet uit, moei me niet met de buren hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je maakt nu een ferm oordeel over Henk en Ingrid. Er zijn nu eenmaal mensen met een andere voorkeur qua krant, tv, politiek. Ik zie ook het leifst dat iedereen sociaal is en SP stemt, maar dat is nu eenmaal niet zo. Iedereen is vrij in het maken van keuzes.

  Oh nee, dat is ook niet waar. Brein maakt keuzes voor ons. Damned....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je komt nogal oude bekenden tegen. Leuk lijkt met dat kletsen over vroeger en nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat kletsen doe ik ook graag tot ergernis van TV die altijd maar afvraagt waarom ik zolang wegzit ! Maar kletsen doe ik heel graag !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach.... mijn moeder zei altijd al geen koe zo bont of er zit wel een vlekje op ,leven en laten leven was ook zo'n spreuk die haar in de mond bestorven lag !
  Maar ik ben jaloers op het aantal oude bekende dat jij tegenkomt ,dat wordt bij mij toch wel minder ....zal de leeftijd wel zijn;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht