Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, januari 29, 2012

Houden

Ik mag graag het leuke met het aangename verenigen. Daarom deden wij het dit weekend rustig aan: Vrijdag werkte ik op een nieuwjaarsborrel waar ik het open podium aan elkaar mocht praten en na afloop lekker mocht dansen. Zaterdag keken wij naar het wereldkampioenschap sprint op de langebaan in Calgary. Niet dat wij in Calgary waren maar u begrijpt de bedoeling...;-) Uiteraard hoorde daar een beker warme chocolademelk bij.

Dat werd gevolgd door een avond chocolade-fondue. Tot groot plezier van m'n 11-jarige dochter. Zij hielp ook vanmorgen weer graag mee in de keuken en vermaakte zich gisteravond nog samen met mijn vriendin en een chemie-setje. De brandweer hoefde niet langs te komen dus dat ging erg goed. In mijn muur zitten een paar extra gaatjes omdat ik mijn dochter mocht leren darten. Haar vingers zijn niet ingezwachteld, ondanks dat ik een bijdrage leverde aan haar zelfstandigheid door haar te leren strijken.

Vandaag was het de dag dat een meubel in elkaar gezet werd, de badkamer onder handen werd genomen en een film werd terugbezorgd aan de lokale videotheek. Wij genoten gisteravond van het kijkschijfje met de titel 'Epic Movie'. Vanmiddag genoten wij van de lunch bij mijn moeder alwaar ook mijn broer en zijn vrouw aanwezig waren.

Terwijl wij daar waren bereikte mij per telefoon een interessant werk-voorstel waar ik ook zeker met mijn vriendin samen overleg over wil plegen. Het houdt namelijk ook enige naaktheid in. Te doen of niet te doen, is dan de vraag. Ik heb tenslotte een reputatie laag te houden...

8 opmerkingen:

 1. Tja kan niet alles weigeren natuurlijk, maar je kunt wel je eigen lijn vasthouden. Mijn weekend stond helemaal in het teken van de klassieker....

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het mooie van werk is dat je het zelf mag bepalen!
  En de rest voltrekt zich allemaal, en vaak wel naar onze zin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat stelt naaktheid voor. We zijn allemaal hetzelfde toch. De een heeft iets meer dan de ander, maar dat zegt eigenlijks niets. Ik maak er in ieder geval geen probleem van, en mijn vrouw wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook hier vooral een "samen" weekend, dat laadt altijd goed op.
  Je voorstel ivm naakt..... Houd wel rekening met je partner, ook je kind, is voor geld alles te koop? Voel je grens aan en volg je gevoel.
  Zie op mijn website bij: Mensen zoals jij en ik,
  "Mijn werk, jouw werk -1-".
  Waarmee ik niét bedoel dat jij
  dit soort werk zal gaan doen, zeker NIET.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat naakt bepaal je zelf.
  als je zich niet goed bij voelt doe het dan niet en de anderen kiezen zelf wel of ze gaan kijken of niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wil/Zizy13:57

  De titel van je log is ..HOUDEN...

  Nou ik vind van wel... IK zou het zeker zo HOUDEN..Leuk en aangenaam...

  Ik kreeg in ieder een aangenaam gevoel bij het lezen van je log.

  En Naakt.. overleggen!? je lichaam is toch van jezelf... en als jij vindt dat dit/het kan waarom dan niet ...

  Fijne Week Terrebel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Doén Terrebel! En er je vriendin foto's laten van maken, dan heeft iedereen er plezier aan! *wink, big smile*

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zorg dat je "echt" blijft want luidt de slogan niet ..."liever naakt dan namaak"?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht