Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, september 20, 2012

Afgestemd


Vandaag thuis gebleven en lopen opruimen en schoonmaken. Zelfs de trekkoordjes van de verlichting en ventilatie in de badkamer werden onderhanden genomen! De voornaamste reden van mijn thuisblijven was ziek zijn.

Verkouden zijn ontneemt je toch wel enige levensvreugd. Bovendien miste ik een bijeenkomst afgelopen maandag en gisteren en zal ik ook op een vergadering vanavond verstek moeten laten gaan. Ja, naast mijn werk als entertainer en acteur ben ik ook vrijwilliger voor diverse organisaties.

Omdat ik als ZZP'er (nog) niet voldoende verdien om van rond te komen en niet afhankelijk wil zijn van de uitkeringsinstantie DWI voor een aanvulling tot bijstandsniveau ben ik op zoek naar part-time werk in loondienst.

Bij die zoektocht kwam ik op een vacature waaruit blijkt dat een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de opslag en verwerking van gegevens van tienduizenden patiënten in de zorg iemand zoekt met ervaring in Frontpage...

Frontpage is een programma van Microsoft waarmee eenvoudig een webpagina is te maken en te onderhouden. Niet bepaald het toppunt waar het gaat om veiligheid.

Nu vraag ik mij af: zouden ziekenhuizen en de overheid weten dat zij in zee gaan met zo'n bedrijf waar het gaat om het Elektronisch Patiëntendossier, ofwel EPD?

Natuurlijk handig dat de eerste de beste leek met de software van ChipSoft overweg kan maar het zou fijn zijn indien het voor kwaadwillenden iets minder makkelijk was om mijn gegevens in te zien. Erg dubbel dus eigenlijk.

Ook zo dubbel: wij willen niet dat bedrijven ons online surfgedrag registreren maar wij willen wèl reclame die op onze behoefte is afgestemd.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Kitty Janssen

5 opmerkingen:

 1. Ik hoef geen reclame en al helemaal niet op mijn behoefte afgestemd. Maar helaas weten alle spammers en adventeerders dat nog niet.

  Love As always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. FrontPage wordt al jaren niet meer gemaakt of ondersteunt. hoe is het mogelijk dat er nog mee gewerkt wordt zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wil/zizy11:48

  Is ziek zijn toch nog ergens goed voor..een schoon huis BV ;-) Fijn weekend Terrebel en beterschap!X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Frontpage is iets uit het stenen tijdperk van internet.
  Dan weet je het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alsjeblieft zeg, ik wil helemaal geen op mij afgestemde reclame. En al helemaal niet dat mijn persoonlijke gegevens op het internet te grabbel worden gegooid...
  Maar mijn lieve Terrebel, wat lees ik hier? Ben je snipverkouden? Verzorg je goed hoor, wordt snel weer beter, zeker nu het weekend voor de deur staat! Sterkte jongen...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht