Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, augustus 19, 2012

Amsterdam

Vrijdag waren wij voor werk overdag in Gouda en kochten daar stroopwafels voor m'n moeder die ovandaag door m'n zoon, m'n vriendin en mij naar het ziekenhuis werd gebracht waar zij ongeveer een week zal doorbrengen. De chocoladekoekjes in de auto voor onderweg waren door de aanhoudende warmte inmiddels veranderd in chocolademelkkoekjes en uitrusten deden wij door de zaterdagmiddag op het strand door te brengen.

's Nachts werkten wij in de Titty Twister bar op Lowlands, net als zaterdagnacht en komende nacht. Als 'beveiliger' mag ik paaldanseressen begeleiden. Dat ik een leuk vak heb mag ik gerust beweren...;-)

M'n collega's en ik als 'beveiliging' van de baas van Lowlands:

Er zijn er die beweren dat het vergroten van het verschil tussen loon en uitkering mensen stimuleert te gaan werken. Daarom willen PVV- CDA- en VVD-stemmers sommigen de uitkeringen verlagen.

Dat hetzelfde doel bereikt kan worden door het verhogen van de minimumlonen komt niet in hen op. Ik bedoel maar: voor €720 per maand werken in de kinderopvang of voor €780 per maand thuis op de bank zitten. Wat zou u dan doen? En eerlijk zijn, hè?

Kickbokser Badr Hari was ook heel eerlijk toen hij vertelde alleen in de ring mensen in elkaar te slaan. Hij was gewoon 'vergeten' dat hij ook wel'ns buiten de ring met zijn vuisten zwaait. Daarom moet hij van de leider en enig lid van de PVV terug naar waar hij vandaan komt.

Dat zal de belastingbetaler niet heel veel geld kosten want Badr Hari is geboren en getogen in Amsterdam.

3 opmerkingen:

 1. Ik heb óók wel eens "voor niets " gewerkt omdat ik "niets doen" geen optie vond .( ik hield er een betyaalde baan aan over )
  Toegegeven , ik was er niét afhankelijk van voor m'n onderhoud maar toch .... het besef dat je de uitkering krijgt omdat je geen werk kunt vinden is vervaagd naar "omdat je geen werk naar je zin " kunt vinden ,ik zou daar geen vrede mee kunnen hebben .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je je vermaakt hebt op lowlands en dat je ook een heleboel mensen vermaakt hebt.

  Inkomens verlagen komt vaak uit de monden van de mensen die zelf voorstander zijn van bonussen, dat kost nog veel meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ehhhh, ik vind kinderen leuk hoor. Maar heel veel kinderen. Pffff, dan blijf ik liever thuis. Maar dat heeft in dit geval niets met het loon te maken.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht