Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, mei 13, 2012

Moederdag

Kid Eternity, Ghost, Sebbi, Panther, Pink Witch, Vampire Cat, Citizen, Poison...zomaar een paar van de mensen die wij het afgelopen weekend in Londen zagen en spraken. Vooral in een kroeg waar ook werd getoast op mensen die er alleen maar in geest bij konden zijn vanwege hun vroegtijdig overlijden; ondermeer Viking Raider, Mr. Sleaze en Japanese Sniper.

Er waren mensen bij die ik twee jaar niet had gezien terwijl ik anderen 23 jaar geleden voor het laatst zag. Een enkeling had ik nog nooit gezien maar kende ik wel omdat wij ooit met elkaar communiceerden. Sommigen waren in al die jaren nauwelijks van uiterlijk veranderd terwijl ik anderen niet herkende.

Wellicht dat bovenstaande namen geen belletje doen rinkelen bij u maar voor mij zijn zij een deel van mijn verleden. Een verleden waarin het internet slechts een verzinsel was van enkele vooruitziende geesten. Een verleden waarin Twitter niet bestond maar een groep mensen elkaar berichtjes stuurde via een papieren advertentie-blad. Die berichtjes konden echt over van alles gaan en veelal gebruikte men een schuilnaam. Het echt grote verschil met Twitter was vooral dat je een week moest wachten op antwoord op je bericht. Als dat al kwam.

Vanmorgen kwamen wij aan op Schiphol met zo'n twee uren aan slaap achter de rug. De bezoekjes aan onze wederzijdse schoonmoeders vandaag waren weliswaar gezellig maar tegelijkertijd ook wel een beetje een verzoeking, zo op deze prachtige moederdag.

6 opmerkingen:

 1. Rachel aka Morrissey22:06

  Wat een leuke foto en jammer jullie deze keer niet getroffen te hebben. Neem aan dat jullie ook wat gedronken hebben voor Paul Oliver (Mr.Sleaze).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Druk en toch heel gezellig.

  Love As always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja, ik had moederdag dan even mooi laten zitten, eerst even lekker bijkomen en nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moet dringend daar weer naar heen , te lang geleden ! Mooie fot's Terrence !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De moeders hadden het je vast niet kwalijk genomen als je een andere keer een bezoekje had gebracht .
  Voor moeders is gewoon iédere dag dat een kind op bezoek komt een "moederdag" !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fantastisch dat jij blijkbaar een schitterend tripje naar Londen achter de rug hebt en dan nog in het gezelschap van niet alleen een mooie dame, maar ook van oude vrienden. Wat is het leven dan mooi hé Terrebel? Blij voor jou en geniet vandaag en de volgende dagen maar lekker na!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht