Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, september 24, 2011

Woorden

Soms zeggen foto's meer dan woorden...

13 opmerkingen:

 1. Het was gezellig dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik denk dat ik je helemaal begrepen heb, terrebel! :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet e ruit als een erg gezellige dag Ter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt gelijk: deze keer wel... Hoewel ik toch veel van jouw woordkunst geniet en ze vandaag een beetje mis Terrebel. Nu ja, daar zal de wodka wel voor iets tussen zitten zeker? *wink, big smile*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms zeggen foto's meer dan woorden ja....in het geval ze gemaakt zijn door een fotograaf die zijn stiel verstaat en er niet zomaar wat op los klikt zoals jij. Kortom, een fotograaf die bereid is er moeite voor de doen om mooi materiaal af te leveren, in plaats van iemand die losjes uit de heup schiet, zonder op details te letten. Samengevat...een gemiste kans en de volgende keer verwachten je trouwe lezers betere foto's van je. Als je inspiratie op wilt doen, raad ik je aan het fotomateriaal van E. Roozenkrans op www.flikker.com te bekijken. Oke, toegegeven, daar tref je alleen sneaky genomen foto's van jonge meisjes aan en wederom toegegeven, E. Roozenkrans trekt aan zijn minuscule pimmeltje bij het bekijken daarvan, maar ze zijn in ieder geval met liefde en de nodige geilheid gemaakt. Kusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai Jerry! Leuk voor je dat je weer uit de isoleercel mag. Laat je ons ook even foto's van jezelf zien zodat je ons kunt laten zien hoe superieur jij bent in het maken van foto's met een mobieltje? Dat je geniaal bent in het bedenken van pseudoniemen zoals 'Wiske', 'bovbev' en 'Kevin' en 'Superfuck' wisten we al. En dat je naast het leiden van je eigen leven ook dat van mij van minuut tot minuut volgt is erg knap! Ik weet zeker dat meer mensen willen weten hoe jij dat doet! Zou je alsjeblieft een paar geheimpjes van jouw superieure intellect met ons willen delen? Alvast bedankt.

  Ev voor wie zich stoort aan de uitspraken van Jerry van Werven: hij is echt niet ziek, gestoord, onbeschoft of zwaar verslaafd aan wiet en alcohol maar gewoon een superaardige Haarlemmer die het beste voorheeft met mij en de rest van de mensheid. Echt waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker uit de losse pols geschoten foto`s zijn altijd net zo goed als de profesionele, er is altijd genoeg te zien!

  Ik hou dan weer niet van mensen, maar goed, als ze voor de lens komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Renesmurf, het is uit de losse heup geschoten ipv de losse pols. En Terreke Terreke Terreke toch; het was best gezellig met de biologische moeder van SuperFer. Bovendien is het Bofbev ipv bovbev.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. renesmurf14:34

  nee hoor, het is pols.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Ter,
  Spontane foto´s geven beter weer dan geposseerde .wink.
  En wat gaaf dat je 2e boekje is uitgekomen! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht