Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com Ă©n via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, juni 27, 2011

Luisteren

Vandaag was ik bij de Kamer van Koophandel om mijn bedrijfje dan echt formeel te maken. Met terugwerkende kracht vanaf 1 juni jongstleden sta ik ingeschreven onder de bedrijfsnaam "Terrebel Entertainment". Best spannend hoor!

Ook spannend is dat ik morgenochtend vroeg op vliegveld London Heathrow wordt opgewacht door een meneer die een bordje omhoog zal houden met mijn naam daarop. Ik mag dan met wat mensen babbelen en zo en even laten zien wat mijn vaardigheden zijn op het gebied van zwaardvechten en paardrijden en dood neervallen en zo...Wie weet sta ik eerdaags in een heuse speelfilm!

En anders heb ik in elk geval een gratis reisje naar een beroemde filmstudio gehad. En nee, details maak ik nog niet bekend. Dat komt wel als ik die rol eenmaal heb...Duimen jullie voor me?

Uiteraard heb ik meteen over bovenstaande getwitterd.

Best leuk die discussies op Twitter ook. Zeker als mensen sarcasme niet begrijpen. Zo begon een PVV-stemmer iemand meteen met schelden omdat ik een bewering zou hebben gedaan. Waarop ik de volgende opmerking plaatste: "Op het einde van mijn opmerking stond dit teken:'?'. Dat betekent dat het een vraag was en geen aanname." En ook de opmerking die ik laatst op mijn weblog kreeg was een leuke en typisch voor PVV-aanhangers: Niet inhoudelijk reagerend op de discussie, vallend over vermeende spelfoutjes en natuurlijk anoniem blijven.

Ik vind het heel dapper van een inmiddels 17-jarige jongeman dat die met mij de discussie aangaat in m'n plaatselijk forum. Hij heeft dan weliswaar "maar" een VMBO-opleiding dat weerhoudt hem dat er niet van om zelfstandig na te denken. Erg goed!

Bovendien het bewijs dat opleidings-niveau niets te maken heeft met intelligentie en de bereidheid naar anderen te luisteren.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Paul "Suzanne Vermeer" Goekens

14 opmerkingen:

 1. Ik zal in ieder geval voor je duimen... Veel succes met de auditie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pas maar oeedat, wanneer je weer terug komt als Ivanhoe, je geen engelse maar nederlandse liedjes zingt. Anders krijg je het helemaal aan de stok met die lui van de PVV.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Luisteren is ook een kunst, naar argumenten, en zelf ook argumenten inbrengen.
  En niet je gelijk gaan halen, maar de verschillen in mening respecteren.
  jaja, mooie woorden.

  Ik zal voor je duimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb maar 1 duim. Maar ik zal m voor je draaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk duim ik voor je.. als je dat doodvallen maar niet te letterlijk neemt dan. En niveau zegt niet zoveel intresses in het dagelijks leven en sociaal leven, daar kun je veel meer mee.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem00:49

  Oh, wat leuk! Is het morgen! Gaaf! Wist niet dat je kon rijden! Weer wat geleerd! Fijne dag morgen en 'toitoitoi'

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thanks guys! Nu maar hopen dat m'n half uurtje paardrijles voldoende blijkt te zijn geweest...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zal een slag in de ronde duimen voor je Ter. Dan moet het vast goed komen :D
  En PVVers weten niet beter. Die moet je maar laten doen, zijn ze ook een beetje blij..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Twee duimen omhoog voor jou Terrence !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Natuurlijk ook 2 dikke duimen omhoog van mij, kleine schelm. Fijn he om met zo'n groot paard tekeer te gaan? Pas je bij het afstappen echter wel op dat je je stok ter hand neemt en niet die enorme zwans? Daar willen die beesten namelijk nog weleens van schrikken. Nou, break a leg, Terrence!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zal zeker voor je duimen wat leuk! succes en ik heb je entertainmentbureau gelijk vast gelegd.. want misschien heb ik je nog weleens nodig..
  Ik zat je laatste stukje even met een gefronste wenkbrauw verder te lezen..na je opmerking hij heeft maar VMBO..Oke.. maar stond tussen aanhalingstekens.... maar toch...ik ben daar erg gevoelig voor... maar aan het eind maakte je alles weer goed... mijn wenkbrauwen dus ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem00:11

  Veel succes duim duim
  Ctje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Jerry: eindelijk het geld bij elkaar voor die geslachtsoperatie? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hoop dat het goed gegaan is. Je bent nu waarschijnlijk al weer terug.
  Het was vast een leuke ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht