Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, april 09, 2011

Echt waar

Donderdag het financiële gedeelte van mijn ondernemingsplan verder uitgewerkt, een hoofdstuk toegevoegd aan mijn roman, een fotoshoot geregeld, twee verse korte verhaaltjes geschreven waarvan er inmiddels één gisteren is gepubliceerd (en beide verschijnen in mijn derde bundel terwijl mijn tweede bijna klaar is om te worden gedrukt), een wasje gedraaid (waarvan een deel op de hand), de deuren in huis afgesopt én een avond gepresenteerd met als thema "Psychiatrie & Sociale Media".

Ben ook nog gevraagd om een gesproken column op te leveren voor een radio-programma met als thema "Zorg".

Vrijdag een twitter-account aangemaakt voor het Psychiatrie Café Noord, de puntjes op de i gezet voor mijn ondernemersplan (Statistieken erbij gezocht, taalfoutjes verwijderd en dergelijke), foto's gesorteerd en een vijftal gepubliceerd in het kader van Skywatch Friday op http://terrebelius.blogspot.com

Daarna bij m'n moeder met haar computer aan de gang geweest en daar heerlijk gegeten, samen met haar en mijn zoon.

Terwijl hij vandaag naar een verjaardag was had ik een paar uurtjes voor mezelf.

Voor dit weekend had ik zelf niets gepland. En dat wil ik graag zo houden...het milieu is al genoeg belast door mijn computergebruik van de afgelopen dagen...;-)

Wat het milieu betreft zijn wij allemaal natuurlijk zwaar hypocriet. Als het ventje dat op school een opdracht moet maken over het milieu en bij een mooie tekening schrijft: "Iedereen moet ze auto wegdoen behalfe mij pappie want die heeftem echt nodig."

Natuurlijk kun je niet volledig natuurvriendelijk leven. Dat is maar weinigen gegeven. Hoeveel mensen kent u die bereid zijn hun eigen poep te recyclen bijvoorbeeld? En trekt u eerder een warme trui aan of zet u liever de verwarming een graadje hoger? En als u eerlijk bent: koopt u écht nooit iets wat u eigenlijk helemaal niet nodig heeft?

Natuurlijk niet. U niet en ik niet. Maar dat neemt niet weg dat we een beetje kunnen opletten wat we doen. En zoveel moeite is dat heus niet. Echt waar.

Vandaag staan wij stil bij de slachtoffers van het drama in Winkelcentrum De Ridderhof in Alphen a/d Rijn

5 opmerkingen:

 1. Een zwarte zaterdag, en dat terwijl het hier mooi en vredig was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die moordpartij doet een mens koud krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik sta met je mee stil. Wat een drama zeg. Pfff, het zal je dierbare zijn.

  Shirel kan later gerust zeggen dat Aba zijn auto niet nodig heeft. Sterker dat hij hem niet heeft..en zelfs geen rijbewijs. Netjes met de fiets naar het werk.

  Love As always
  Di Mari o

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In het kader van dat alle beetjes helpen let ik heus wel een beetje op.
  En wat mijzelf betreft vind ik dat ook wel voldoende zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LOL, ik trek liever een extra trui aan '2 zelfs indien nodig, en ik ga er van uit dat alles wat ik koop ik ook echt nodig heb, want ik gebruik het ook. Net weer een extra regenton aangeschaft, en nu heb ik nog meer regenwater te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht