Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, maart 30, 2011

Afgeschaft

Leuk, die automatische spellingcontrole. NOT. Zo typte ik laatst "produktie" en maakte het apparaat er "prostitué" van. En bij het swypen van de naam van een vroegere minnares verscheen vanzelf het woord "nymfomane". Maar zo heette zij echt niet!

De mensen die hier achter zitten mogen van mij ontslagen worden en dan húp de bijstand in om vervolgens verplicht te werk worden gesteld op basisscholen als assistent van juf of meester om kinderen te helpen spellen. Wat toch niet zo heel moeilijk is...k-i-n-d-...

Gek genoeg zijn het vooral degenen die een inkomen hebben van tweemaal modaal of meer (en er dus dankzij het huidige én de laatste kabinetten als enige bevolkingsgroep financieel op vooruit zijn gegaan) die vinden dat dwangarbeid werken met behoud van uitkering moet worden (her)ingevoerd.

Werken prima. Maar dan wel voor een redelijk normaal salaris. Anders heet het namelijk slavernij en dat is al een tijdje geleden afgeschaft.

8 opmerkingen:

 1. "prostitué" mag nooit verloren gaan. En toch sluiten ze overal de ramen. Slechte zaak. Bedankt voor je aandacht daar voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. daarmee kan je dus leuke dingen doen.
  daarom moeten ze de makers ervan toch niet ontslaan ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was dan ook maar een geintje, Suske! Natuurlijk is het leuk om een ex te zien veranderen in een nymfomane...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien heette ze niet zo, maar was ze wel een ....

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk datwe toch nog wel wat van die slavenarbeid gaan zien in de toekomst.Het is overigens niet alleen spellingcontrole die de naam of het woord veranderd. Er zit ook een stukje woord suggestie bij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo is dat Terrebel, ik geef je volkomen gelijk! Jouw analyses zijn altijd weer TOP!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Natuurlijk is het leuk om een ex te zien veranderen in een nymfomane...;-)"

  Maar ze blijft dan evengoed een ex

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij mijn naam is ie wel leuk.... (mijn echte dan, hè...) Daar maakt hij: Genie van! (het kan erger zijn.... hahahaha)

  p.s. zo hebben we beiden Indisch bloed dus... :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht