Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, augustus 26, 2010

Flash Forward

De workshop van vandaag ging over zelfvertrouwen onderhandelen. Dat hoeft niet altijd over bijvoorbeeld de prijs van een hotelkamer te gaan maar kan ook gaan over het vormen van een nieuw kabinet. Het schijnt dat de onderhandelaars van de deelnemende partijen hebben afgesproken dat ze afspraken gaan maken. Nou, dat scheelt.

De 16 miljoen euro die "wij" hebben ingezameld voor Pakistan scheelt ook. Niet veel maar alle beetjes helpen. Dat denk ik ook als ik een paar tientjes overmaak naar een spaarrekening waar ik iets meer dan 2 procent rente over krijg.

1,2 miljoen Nederlanders maken in wezen verlies wanneer ze hun geld op een spaaarrekening hebben staan die minder dan vier procent oplevert. Het gaat dan om hen die meer dan een ton opzij hebben gelegd. Iets van 1 op de 8 Nederlanders beschikt dus over meer dan 100.000 euro! Zo arm zijn wij dus blijkbaar niet. Denk ik dan.

Ik denk ook dat wij een prettige avond hebben gehad die vooral bestond uit het -samen met buurvrouw Winonah- kijken naar een driedubbele aflevering van Flash Forward.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Conny Stuart en dat van Michel Montignac

9 opmerkingen:

 1. Anoniem00:56

  Dacht al wat duurt lang, driedubbel lang dus. Hebben ze haast. Hopenlijk niet laatste aflevering.
  Ctje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem04:00

  Meerdere delen van een serie achter elkaar kijken is tof, alleen wil ik dan meestal nog meer haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een ton heb ik niet hoor of je moet een tegenton bedoelen.

  Love as always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gelukkig niet zo rijk dat ik er geld bij moet inleveren. Die serie ken ik ook niet. Is dat wat? Ik zoek nog een vervanging voor Lost :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, zoveel spaargeld, wie weet zie ik dat ooit op een rekening staan, maar echt, ik heb het zelfs nog nooit gezien!

  En conny RIP

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sparen loont zich volgens mij nooit. En als je voortijdig de pijp uitgaat heb je niks...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Man hier heeft ook gekeken, ik ben na de 1e aflevering in slaap gevallen (schaam). Jammer dat er een einde aan komt, is toch wel spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een ton, nee, die heb ik niet dus het verlies is matig.
  Dat valt dan weer mee.
  Het is heel voordelig om wenig geld te hebben☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Redstar: Het heeft hetzelfde camerawerk als Lost en de actie gaat in hetzelfde tempo. Ik denk dus dat de serie je wel zal bevallen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht