Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, augustus 11, 2009

Verwerkt

Boek nummer 19 van dit jaar is "Het Parfum" van Patrick Süsskind en was hoogst amusant. Zoals een horrorfilm amusant is.

Zeker geen horror-verhaal was het repeteren voor een show die binnenkort op de planken wordt neergezet. Ik mag daar ook een klein rolletje in vervullen en zodoende kwam mijn partner voor die avond, Raoul, langs voor een brainstorm-sessie en acrobatiek-oefeningen. Buurvrouw Hetty kwam even kijken wie er zo'n lol hadden in de tuin en ook buurvrouw Swaantje kwam even kijken. Maar waarschijnlijk omdat zij een bekende stem hoorde. Zij en Raoul blijken oud-collega's van elkaar! Wat is de wereld toch klein...

Dat het echt een dorp is zie je aan het nieuws: "Een bekende autocoureur die jaren geleden gestopt was met racen gaat niet racen" en "Bekend showbizz-koppel gaat na 22 jaar huwelijk scheiden" en "Duits meisje richt geen bloedbad aan op school en pleegt ook geen zelfmoord."

Verder blijkt de topografische kennis van verscheidene vakantie-gangers niet optimaal en komen zij terecht in het verkeerde Sydney of op het verkeerde Italiaanse eiland.

Wij hebben ook niet veel nieuws te melden behalve misschien dat de vingernagels weer geknipt zijn, de goudvissen weer uitzicht hebben, drie machineladingen was zijn weg-gevouwen en de nodige administratie is verwerkt.

Heeft U toch een dringende behoefte aan nieuws en andere wetenswaardigheden dan kunt U hier kijken of bijvoorbeeld terecht op mijn zelfgefabriekte linken-overzichtspagina (met dank aan Mypip.nl)


Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Eunice Kennedy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht