Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, maart 02, 2009

Bananasplit

Ben nog wel even bezig met het uitwerken van m'n handgeschreven verslag van de vakantie dus ik vraag nog een dagje of zo Uw geduld. Intussen kunnen wij weer via de vaste telefoonlijn bellen én gebeld worden nadat ik vandaag en gisteren heb zitten kletsen met de KPN-helpdesk mensen en er vandaag een monteur is geweest. Buurvrouwen Hetty en Winonah waren getuige.

Het lijkt er op dat wij de afgelopen week niet zo heel veel nieuws hebben gemist. Zo zijn er plannen gesmeed om de kredietcrisis te bezweren, is er een vliegtuig neergestort en vraagt heel Nederland zich af wie  "The Mask" toch kan zijn. Het is dus gewoon het oude liedje:

Om het land te "redden" zullen studenten, ouderen, werklozen en chronisch zieken worden aangepakt; huiseigenaren, bankiers en kamerleden blijven buiten schot. Errug verrassend. NOT.

Dat een Boeing van Turkish Airlines neerstort op Schiphol is natuurlijk vreselijk. Met name voor de slachtoffers en nabestaanden. En voor Henk Westbroek die oorsponkelijk in het betreffende vliegtuig gezeten zou hebben. Zou er toch iets bestaan als pre-cognitieve waarneming?

Wie "The Mask" uit De Nieuwe Uri Geller is is voor mij duidelijk: Achter het masker zit Ralph Inbar Frans Bauer. En Patty Brard zit in Bananasplit.

De link van vandaag is ingezonden door buurvrouw D. en laat vogeltjes zien in hun natuurlijke habitat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!