Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 13, 2009

Moe

Gabriëlle Cevat is dood. Dat de dader 49 jaar is, in een BMW reed, Franklin heet, de drank Wodka een slechte naam geeft en van Arubaanse komaf is zal bijvoorbeeld haar broer worst wezen. Volgens het Nederlands strafrecht is haar beroep van wezenlijk belang. Als blijkt dat de dader wist dat hij een agente doodschoot blijft hij een paar jaar langer in de bak. Om een of andere reden zijn agenten dus belangrijker dan artsen, schooljuffen, boekhouders, actrices, studenten, ambulancepersoneel, verkoop-assistenten, ICT'ers en bijvoorbeeld brandweerlieden. Weet iemand van de lezers misschien waarom?

Misschien weet U waarom de energiebedrijven nu de prijs van gas en elektra verhogen om die over een half jaar vervolgens niet te verlagen? Men claimt dat de prijs van gas is verbonden aan die van olie. De olieprijzen zijn in het afgelopen jaar vrij snel gezakt van 100 naar 60 dollar per vat. Maar waarom dalen de gasprijzen dan totaal niet, laat staan met 40 procent?

Tijd om dat te vragen aan de mensen van E.ON, mijn huidige leverancier.
Maar niet vandaag maar misschien morgen want al dat vragen stellen maakt mij toch wel moe.

De link van vandaag is voor hen die zich wel eens afvragen wat er terecht is gekomen van de sterren van "toen".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!