Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, januari 21, 2009

Mand

Da's ook lekker! Op nog geen tien minuten lopen bij ons huis vandaan is op een woonboot radio-actief materiaal gevonden. De bewoner schijnt een verzamelaar te zijn van spullen die radio-actief besmet zijn en er is geen gevaar voor omwonenden. Dat is toch weer een hele geruststelling.

Vanavond werd ik gerustgesteld door ene Winston die zich voorstelde als het hoofd van de afdeling planning der KPN-monteurs. Hij belde mij terug nadat ik bij de helpdesk had geklaagd dat ook de monteur die vandaag zou komen niet is komen opdagen. Winston bezwoer mij dat er morgen tussen 10 en 12 écht een monteur zou komen en dat mijn problemen met de vaste telefoonverbinding verleden tijd zouden zijn. Hij klonk zelfs enigszins ontstemd dus ik vermoed dat er een paar werknemers van de KPN morgen flink op hun sodemieter zullen krijgen. Net goed!

Vandaag zou het grootste deel van de voorpagina's van veel kranten gereserveerd zijn voor Barack Obama en zijn plannen. Natuurlijk kan hij niet al zijn beloftes waarmaken maar daar was hij zelf ook al eerlijk over. Wél kun je natuurlijk streven naar de vervulling van je idealen.

Op zijn eigen verknipte manier doet Geert Wilders dat ook. De meest controversiële politicus van het land wilde zo graag samen met de nieuwe Amerikaanse president op de voorkant van de kranten dat hij beweert zichzelf zielig te vinden omdat hij is aangeklaagd voor het beledigen van een complete bevolkingsgroep. Ja Geert, je bent zielig. Ga nu maar weer terug in je mand.

En over dictators gesproken:

De link van vandaag is speciaal voor hen die denken dat zij niet in staat zijn een dictator te volgen in zijn (nog geen "haar"!) machtsspelletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!