Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, januari 25, 2009

Heath Ledger

Waarom vindt de traditionele media dat zij behouden en beschermd dient te worden? Waarom vinden kranten dat zij meer bestaansrecht hebben dan bijvoorbeeldm de stoommachine of de telegraaf? De mechanische typmachine heeft ook z'n beste tijd gehad en producenten die een beetje bij de tijd waren gingen electrische schrijfmachines produceren en later printers, kopieëerapparaten en faxmachines. De toekomst van geschreven media ligt op het internet. Als kranten nu eens online hun artikelen plaatsen en mensen bijvoorbeeld een duppie (per sms te betalen) vragen indien men behoefte heeft aan meer achtergrondinfromatie of bijvoorbeeld -tegen betaling van iets meer pecunia- mensen de mogelijkheid biedt de bij het artikel behorende foto te bestellen? Ik noem maar iets. Simpel gezegd zijn kranten ouderwets.

Felix the Cat is ook ouderwets maar toch nog errug leuk om naar te kijken. Dat deden wij dan ook met veel plezier gisteren. Nadat z'n zussie was opgehaald keek ik met de Ferman Batman: The Dark Knight waarin een hoofdrol was weggelegd voor de helaas veel te vroeg overleden Heath Ledger.

De link van vandaag is voor hen die het ook opvalt dat mensen zich steeds minder zorgen maken over het verkeerd gebruik van de spatie: Supermarkten die iets in de aan bieding doen en mensen die bepaalde zoekacties op Google uitvoeren:partner ruil met belinda en martin uit spikenisse)

(Zag dat ook iemand mijn blog had gevonden via de volgende zoekactie:
agnes kant topless)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!