Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, oktober 06, 2008

Overwonnen

De economie van de Vrije Marktwerking is volledig losgelaten en zelfs de grootste voorstanders van de vrije werking van de markt zijn plotsklaps voor complete overheidsbemoeienis. Zo snel kan het gaan. In Amerika, België, Duitsland, Luxemburg en natuurlijk in ons eigen Nederland pompt de overheid miljarden dollars danwel euro's in spaar-, leen- en hypotheekbanken. Doet de overheid dat niet dan zal wereldwijd het systeem van ruilhandel weer worden ingevoerd.

Intussen worden onderzoeken gestart naar de handel en wandel van ondermeer Fortis en zal al ras worden ontdekt dat er op grote schaal gefraudeerd is zoals indertijd binnen de top van AHOLD. Natuurlijk is nu nog niets te bewijzen maar resultaten behaald in het verleden laten weinig te raden over de uitkomst.

Dat probeerde ik ook m'n zoon wijs te maken die gisteren graag een potje mee kaartte met mij en vrienden Bas en Vincent;"Wanneer je laat naar bed gaat ondervind je de volgende dag de gevolgen." Inderdaad was hij vanmorgen moeilijk wakker te krijgen maar toch kreeg hij het voor elkaar om -zij het met gepaste tegenzin- te ontbijten, zijn schoolspullen in te pakken en naar school te fietsen. Daarbij moest vrijwel direct -och, arme!- een brug worden overwonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!