Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juni 22, 2008

Berusten

Oranje heeft gewonnen! Na een achterstand van 0 tegen 2 lukte het de Nederlandse helden aartsrivaal Duitsland uiteindelijk met 5-2 te verslaan! Het team uit Holland voelde zich natuurlijk gesterkt door die miljoenen in het oranje gehulde Nederlanders die te pas en te onpas "Hup Holland Hup" scandeerden...

Scanderen voor homo-rechten zal tezijnertijd niet meer hoeven nu zelfs in Californië het homo-stellen is toegestaan te trouwen. Star Trek acteur George "Lt. Sulu" Takei en Ellen DeGeneres zijn een paar van de prominenten die van de mogelijkheid gebruik hebben gemaakt. Ellen verwoordde het goed:"Op een dag zal men inzien dat het verbieden van homo-huwelijken net zo belachelijk is als vrouwen het kiesrecht niet gunnen of mensen met een donkere huidskleur een plekje vooraan in de bus." Of woorden van soortgelijke strekking.

Woorden van geheel andere strekking zal ik gebruiken wanneer ik morgen de woningbouw bel om te vragen waarom ik een herinnering krijg om de huur te betalen van een (tijdelijk) onbewoonbare woning nadat mij meermaals is toegezegd dat ik geen huur hoef te betalen zolang ik m'n eigen woning niet in kan. De brand is notabene de schuld van Ymere zelf die op drie punten fout zat: een onjuiste reparatie van de douche-lekkage bij de bovenbuurvrouw, openliggende en niet-geaarde bedrading en het gebruik van kartonnen plafondplaten waar op z'n minst gipsplaat verplicht is. Om met mijn oud-collega-uit-Almere te spreken: Hier word ik erg irritant van. Het zal allemaal vast wel op een misverstand berusten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!