Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, mei 25, 2008

Uit

Nog maar luttele uren en marslander Phoenix landt op...Mars. Het staaltje van vernuft zal monsters nemen van een klein gebied aan de noordpool van de rode planeet die al zovele generaties tot de verbeelding spreekt.

Het met elkaar zien en horen spelen van m'n kinderen spreekt altijd tot mijn verbeelding. Prachtig hoe de Ferman en zijn zusjes Eva en Dayna elkaar weten te vermaken. Gisteren haalden wij de meiden op uit het Oosterpark waar zij heerlijk speelden en genoten van het mooie zomerweer met hun vriendinnetje Robin.

Hun moeder had hen al een beetje voorbereid dus daarom was de schok niet zo heel groot toen zij het huis zagen waar zij ook wat spulletjes hadden. Na even te slikken wisten zij uit te brengen:"Wat is het hier leeeeg!" Toen zij later bij oma thuis ontdekten dat ondermeer hun favoriete voorleesboekje ("Wij gaan op berenjacht") was gered overheerste optimisme. Het vooruitzicht dat zij over een paar maanden mogen helpen bij het opnieuw inrichten van papa's woning veroorzaakte zelfs een kleine vreugdedans! Toch weten nu ook Fer's zusjes:
Brand discrimineert niet.

De vriendensite Faceparty discrimineert op leeftijd. Zonder vooraankondiging zijn alle profielen gewist van mensen van 36 jaar of ouder "want de meeste zedendelinquenten zitten in die leeftijdscategorie". Dat is natuurlijk net zo belachelijk om van de ene op de andere dag autorijden te verbieden "omdat bijna alle ongelukken in het verkeer worden veroorzaakt door automobilisten". Of kinderen tot 18 jaar verbieden zich buitenshuis te begeven om pedosexuelen niet uit te lokken...Let vooral op de term: een pedofiel is niets meer dan een volwassene die de neiging heeft om sex te hebben met een minderjarige, een pedosexueel voert de fantasie daadwerkelijk uit.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Rob Knox en dat van Manuel Marulanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht