Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 20, 2008

Ongelooflijk

"The roof is on fire", "I'm on fire", "Fire", "Als de rook om je hoofd is verdwenen"...dat zijn liedjes die ik voorlopig even niet wil horen. Wil liever ook geen nieuws horen van brandende studentenhuizen in Delft of waar dan ook. Brand is niet leuk. Ben vandaag in m'n huis (of wat daarvan over is) wezen praten met verschillende verzekeringsmensen en buren. Het lijkt erop dat bijna 80 procent van al ons bezit als verloren moet worden beschouwd. Het lijkt er ook op dat woningcorporatie Ymere geen verantwoordelijkheid wil dragen voor de slechte (vooral bijzonder oude) bedrading waardoor kortsluiting is ontstaan die hoogstwaarschijnlijk de oorzaak was van de brand. Dan heb je nog van die mensen die zeggen:"Eigen schuld, moet je maar niet in een oud huis wonen." Vrij irritant.

Dat zal ook Senator Edward Kennedy hebben gedacht toen bij hem kanker werd geconstateerd. Veel mensen hebben het slechter dat wij maar toch voel ik mij daardoor niet beter...

M'n Gilette Mach 3 Turbo-scheersysteem heb ik kunnen redden. Met hulp van Fer's vriend Samer hebben we wat berookte en beroette spullen overgebracht naar m'n moeder's huis om met ontvetter en een sopje te ontdekken of er nog wat valt schoon te krijgen. Al het glaswerk, keramiek, hard plastic en aardewerk zal worden schoongemaakt door een daarin gespecialiseerd bedrijf. Dat bedrijf zal ook pogen zoveel mogelijk foto's te redden. Complete albums leken vergaan maar het bleek dat onverwacht veel foto's nog in redelijke staat verkeren...Ongelooflijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht