Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, maart 22, 2008

Planet Terror

De oudste man van Nederland is overleden. Op zich vrij treurig nieuws natuurlijk maar er zit mij toch iets dwars: Als de oudste man van Nederland dood is hoe kan hij dan de oudste man van Nederland zijn?

Ik ben in elk geval een gelukkig man want ik had vandaag een ontzettend leuke dag met m'n kinderen. Niet dat wij vandaag zoveel gedaan hebben: Wij bezochten Schaak- en Go-winkel "Het Paard" aan de Haarlemmerdijk; we doken eventjes de supermarkt in, ontruimden de spellenkast thuis en aten bij een filiaal van een fastfoodgigant.

Het was gewoon beregezellig met Eva, Dayna en grote broer Ferdinand. Die laatste logeert een nachtje bij oma waardoor papa een avondje voor zichzelf heeft in gezelschap van het kijkschijfje "Planet Terror".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!