Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, maart 29, 2008

Paperclip

Mocht U overwegen om geld aan een goed doel te schenken (en bijvoorbeeld Uw jaarlijkse contributie over te maken aan de Alzheimer-stichting) dan kunt U Tegenwoordig de Stichting Vrienden van de PVV in Uw overwegingen meenemen. De Belastingdienst heeft geoordeeld dat Geert Wilders een goed doel is.

Ben benieuwd hoe de rechtzaak afloopt tegen de man die op de Dam in Amsterdam rondliep met een bord met daarop teksten van Wilders waarop hij het woord “Moslims” had vervangen door “Joden”. De man is door de politie opgepakt wegens discriminatie.

Wel vreemd eigenlijk dat je –in elk geval volgens het wettelijk gezag- Joden niet mag beledigen maar Moslims wel.

Jammer dat Kafka al dood is en geen dromen waar kan maken anders zou ik Wilders morgen wakker laten worden als homosexuele moslim die in Afghanistan woont in een dorpje waar pas olie is gevonden. Dat zou'm leren!

Gelooft ons Geert nu echt dat een boek kwaad kan? Het gaat toch echt om degeen die het gebruikt (of misbruikt, zo U wilt) en niet om het voorwerp zelf. Net als bijvoorbeeld met een geweer. Of een auto. Of een paperclip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!