Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, februari 22, 2008

Gerustgesteld

Je telt wat cijfertjes bij elkaar op, regelt drankjes voor bij een bespreking, bestelt een bloemetje voor een zieke collega, praat wat over je dromen en vakantieplannen...Kortom: gisteren was een vrij normale werkdag. Ware het niet dat er iets bijzonders gebeurde: M'n lunchtijd werd een paar uurtjes naar achteren geschoven zodat ik samen met m'n zoon hem kon inschrijven bij de middelbare school van zijn keuze. Wederom zo'n machtig vader-en-zoon-moment wanneer "het kleine jochie" z'n ingevulde formulier inlevert bij de schooladministratie en -net als alle andere inschrijvers- nog even op de foto mag.

Na m'n gitaarles keken Superfer en ik gezellig samen naar CSI om daarna wat laatste spulletjes in te pakken ten behoeve van ons weekje-weg dat morgenvroeg ingaat. Ook dat schept een band.

Al jaaaren bestaat er een band tussen de VS enerzijds en "de Russen" en China anderzijds. Dat blijkt ondermeer uit Amerika's laatste stukje machtsvertoon:

Het pentagon is apetrots op het feit dat het gelukt is een eigen spionagesatelliet neer te halen. Vanaf een schip bij Pearl Harbor ging een raket de ruimte in om daar een dienstweigerend apparaat aan gort te knallen. Het bijzonder giftige goedje dat dienst deed als brandstof voor L-21, hydrazine, vormt waarschijnljk geen gevaar voor de volksgezondheid zegt een woordvoerder. Zo, ik ben gerustgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!