Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, oktober 28, 2007

Solliciteren

Boek nummer 26 van dit jaar ("Tell me your dreams" van Sydney Sheldon) gaat in wezen over de psychiatrische aandoening "Multiple Personality Syndrome", kortweg MPS. In ons lichaam zitten eigenlijk meerdere persoonlijkheden verborgen en sommigen daarvan zouden we liever verborgen houden...

Gisteren hebben m'n zoon en ik vermoedelijk mensen gezien die leiden aan dit Meerdere Persoonlijkheden Syndroom en wel bij het opzoeken van zijn natuurlijke moeder in een weinig opwekkende omgeving.

De rest van het weekend hadden wij het gelukkig wat leuker en brachten wij vooral door met het spelen van spelletjes schaak en Magic: the Gathering; het Spongebob-weekend op Nickelodeon en het in elkaar zetten van een kastje. Vreemd is dat: werkte ik voorheen terwijl ik naast het reguliere werk ook nog diverse maatschappelijke verantwoordelijkheden op mij nam, tegenwoordig heb ik een inkomen op hetzelfde (bijstands)niveau maar doe ik niets behalve het huishouden, een kind opvoeden en solliciteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!