Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, oktober 06, 2007

Dag

Vandaag hebben we de viering van Eva's verjaring nog'ns dunnetjes over gedaan. Eerst mochten zij en haar zusje nog cadeautjes uitpakken bij hun moeder thuis vanwaar Superfer en ik de meiden ophaalden. Thuis gezellig met oma samen geluncht (en uiteraard nog maar wat cadeaus uitgepakt) om vervolgens een uurtje te gaan zwemmen.

Omdat Eva al een vrij zware week achter de rug heeft met ondermeer een tweedaags-schoolreisje, haar verjaardagsfeest voor de vriendinnen en uiteraard de verjaardag zelf- de rest van de dag gereserveerd voor het kijken naar de film Shrek en een vervroegde nachtrust.

En zo lief: Eva vertelde nog dat zij de dag van haar verjaardag zo vroeg wakker was maar niemand in huis wilde storen dat zij om de tijd door te komen naar een foto heeft liggen kijken van haar moeder en mij samen. De bewuste foto was genomen de dag dat wij wereldkundig hadden gemaakt dat zij zwanger was van het prachtige meisje dat nu lekker ligt te slapen aan m'n zoon's rechterzijde terwijl zusje Dayna zich zijn linkerzijde heeft toegeëigend.

Al met al een heerlijke dag.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Teun Koolhaas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!