Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, december 03, 2006

Het forum

Het forum

De werkelijke reden voor het aftreden van Donald Rumsfeld is nu duidelijk. Twee dagen voordat hij zijn onverwachte aftreden bekendmaakte stuurde hij het Witte Huis een memo waarin hij adviseerde om de Amerikaanse troepen terug te trekken uit Irak omdat duidelijk was dat de Amerikaanse troepenmacht geen positieve invloed had om de ontwikkelingen ter plaatse. Terwijl hij toch, dacht ik, altijd voorstander was van de oorlog in Irak veranderde hij plots van mening. Hoe dat zo? Wellicht geschiedde dat onder de invloed van Sinterklaas of een andere bron die hem liet inzien wat ook alweer échte normen en waarden zijn?

Zo bleek uit onderzoek van Diederik Stapel en Janneke Joly dat kleuters die een kleurplaat van Sinterklaas inkleuren duidelijk vrijgeviger zijn dan kinderen die zich bezig mogen houden met een kleurplaat van Kabouter Plop.

Mij valt het al jaren op dat mensen die de gebeurtenissen rond de verjaardag van de goede Sint afdoen als onzin opvallend vaak verbitterd zijn en negatief in het leven staan. Klopt deze observatie met Uw ervaringen? Laat het weten in het forum!

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Mariska Veres en Jean Dulieu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!