Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, december 22, 2006

Balkenende

Balkenende

Het valt soms allemaal niet mee. Fijn gewerkt vandaag, dat dan weer wel. Al blijf ik mij verbazen over het gedrag van sommige klanten. Goed, je mag dan ofwel puber zijn, ofwel stoned, ofwel Italiaan ofwel gewoon slecht opgevoed of vinden dat negatieve aandacht ook maar aandacht is maar kan je dan niet alsjeblieft gewoon thuisblijven en gewoon een niet aangesloten douchekop lastigvallen of zoiets? Dan heeft in ieder geval niemand last van jouw houding...*Zucht*

Om een beetje af te reageren schiep ik deze eindejaarsboodschap.

Thuis lekker aan de rundercarpaggio met m'n zoon voordat wij even koopavond ingingen om wat zaakjes te regelen. Geheel onverwacht kwamen een vriendin én een kerstpakket vrijwel tegelijkertijd bij ons aan. Bovendien kwam ik op straat een vriendin tegen van lang geleden wier zoon wij toevalligerwijs twee dagen terug tegenkwamen op straat nadat wij ook hem al jaren niet hadden gezien.

De ChristenUnie heeft het nu ook wel gezien, geloof ik, getuige het feit dat zij een initiatiefvoorstel van SP en SGP uitsluitend moreel steunt. Het plan van genoemde partijen om misbruik door gemeentes van de koopzondag tegen te gaan kon rekenen op de sympathie van de ChristenUnie maar niet op daadwerkelijke steun "omdat zij in coalitie-onderhandelingen zitten". Wanneer hebben wij eerder meegemaakt dat een partij opeens niet meer principieel is zodra het pluche lonkt? O ja, met D66 indertijd dat decennialang tegen boren in de Waddenzee was en opeens voor was toen zij in een coalitie terechtkwamen in een van de kabinetten Balkenende...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!