Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, november 27, 2006

Papier-maché

Papier-maché

Op de stek http://www.kabinetsformatie2006.nl/index.jsp leest U de officiële berichtgeving rond de kabinets-formatie. Leuk voor later wanneer wij bij kaarslicht de verjaardag van ons kind vieren dat maar liefst een heel blikje cola krijgt, in slegs een paar maanden bij elkaar gespaard door papa, mama en de zes broertjes en zusjes. Als extra'tje krijgt de jarige een extra watermuntje zodat-ie deze week wel TWEE keer kan douchen. Wauw! Dat toekomstbeeld hebben wij dan te danken aan Balkenende IV....Met weemoed denken wij dan
terug aan 22 november 2006 toen het bijna gelukt was om een socialer klimaat te scheppen in dit land. Maar dan is het reedsch te laat...

Gelukkig is het nog lang niet zo ver en zie ik hoe m'n zoon blij thuiskomt met het bewijs dat hij de blauwe band in karate heeft bereikt en ondanks zijn drukke schema tijd vind om met plezier en enthousiasme te werken aan zijn Sinterklaas-surpise. Leuk is dat, werken met papier-maché.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!