Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, oktober 14, 2006

Financiële gezondheid

Financiële gezondheid

Mensen zien zoekmachines als alwetende levende entiteiten, zo blijkt bijvoorbeeld uit het invullen van deze zoekterm die iemand op mijn weblog heeft doen belanden:
op school staat een netwerkwachtwoord maar hoe kan ik daar nu op

Echte kennis haal je bij mensen van vlees en bloed en uit boeken. Boeken die handelen over ons zonnestelsel liggen massaal in de uitverkoop. Vandaag bezochten wij diverse boekwinkels. Gewoon, voor de lol. Toch konden wij het niet laten om een tweetal boeken aan onze collectie toe te voegen:"Max en de Maximonsters" en Gilgamesj. Die laatste had ik al in de Engelse versie voor volwassenen maar dankzij Frank Groothof is er tegenwoordig ook een voor kinderen begrijpelijke versie uit. Met luister-CD. Errug koel.

Dat was de temperatuur niet vandaag: Het enige dat enigszins herfstachtig overkwam was het briesje maar de rest van het weertype deed verdacht veel aan de lente denken.

Gisteren hoefde ik bijna bijna niet te denken maar alleen maar te werken. Tot half acht. Mede daarom was ik vandaag nog vrij vermoeid en aangezien m'n zoon zich nog niet zo lekker voelt en ik een dagje ouder wordt besloten een boeking voor vannacht te laten schieten. Soms prevaleren het welzijn van een kind en de eigen fysieke gezondheid boven de financiële gezondheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!