Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, juli 07, 2006

Populisten zonder Partijprogramma

Populisten zonder Partijprogramma

Het ROA stuurde mij vandaag antwoord op een door mij gestelde vraag. Heel keurig.

Ferdinand was keurig voor half elf thuis van een buurtfestival. Het SP fractie-opverleg waar hij eerder op de avond mee naartoe was behelsde weinig knelpunten en daardoor waren wij eerder thuis dan gepland. Met feestgedruis in de buurt is het niet fijn slapen en daarom ging m'n zoon even langs. Bij het buurthuis ontmoette hij een aantal schoolvrienden en indachtig mijn woorden van bezorgdheid was hij mooi op tijd thuis.

Vanmorgen was ik even met hem naar de dokter en wij waren net op tijd bij school zodat hij nog met de klas meekon naar het concertgebouw voor de voorstelling "Peter en de Wolf".

M'n collega's en ik mochten een warme dag op het werk beleven vanwege het uitvallen van de airconditioning. Gelukkig was dat in de loop van de middag weer in orde en konden wij het werk in prettiger omstandigheden voortzetten.

Net als het CDA en de VVD. Die zullen wel zijn opgelucht dat D66 niet nodig is om hun plannetjes door te drukken. Rita Verdonk kiest eieren voor haar geld en (zie ook mijn Voorspellingen) sluit zij zich aan bij Marco Pastors, Joost Eerdmans en Geert Wilders met hun PzP (Populisten zonder Partijprogramma)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!