Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 17, 2006

Haatzaaien

Haatzaaien

Leuk kopje bij een vraag van een online-onderzoeksbureau:
Bank- en verzerkeringswezen

Zou het iets te maken kunnen hebben met werken in de begrafenis-sector?

Vandaag weer lekker gewerkt en volgens eigen onderzoek weer aardig wat mensen bang/blij gemaakt. Toch weer leuk. Na afloop van de reguliere werkdag dag met een grote groep collega's wezen eten voordat het tijd was voor de eerste grote personeelsvergadering. Geheel in Dungeon-stijl werd die afgesloten met een borrel waarbij opeens een heleboel goede ideeën werden gelanceerd. Ongeveer vanaf het derde biertje.

Veilig en begeleid door collega's Cora en Wieteke naar huis gelopen en op tijd m'n bedje in voor de volgende dag. Ferdinand was de spanning van de dartsfinale van eergisteren teveel geworden waardoor oma had besloten hem een dagje thuis te houden. Daarom vandaag helaas voor hem geen school, gymles, werken in de wereldwinkel, noch naar karateles. Maar vanavond ging het weer een stuk beter met hem. Gelukkig.

Gelukkig wordt ook haatzaaien aangepakt. Als het aan het CDA ligt, tenminste. Zou dat ook gaan gelden voor overheidsinstanties?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!