Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, december 14, 2005

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers

Het grote nieuws van vandaag is natuurlijk het uitgesproken "Mea Culpa" van minister Rita Verdonk van vreemdelingenhaat. Zij gaf voor de kamer (en dus voor het volk) toe "onvolledig en onjuist" gehandeld te hebben. Een motie van afkeuring heeft ze op haar bord gekregen. Volledig terecht naar mijn onbescheiden mening.

Verder was het naar mijn onbescheiden mening een bijzonder produktieve dag. Heb van 10 uur vanmorgen tot 9 uur vanavond Marlies Dekkers mogen bijstaan in het openen van haar nieuwste (eigen!) winkel. Diverse VIP's hebben uit handen van m'n collega's en mij den gehele dag door hapjes en drankjes gekregen. Het openingsfeest had als titel en thema:"Do you believe in fairytales?" Een deel vanhet feest werd vastgelegd door een team van Shownieuws. Ziet U maar of U mij herkend op de TV-beelden...

Collega Chris gaf mij met de auto een slinger naar huis waar ik de Ferman aantrof die klaarstond om naar bed te gaan. Op het einde van de middag was hij van de opvang gehaald door buurvrouw Hetty die vanavond nog een pot thee en vermakelijke anecdotes met mij deelde. Ook al leek Superfer het bijzonder naar z'n zin te hebben met zo'n avondje alleen thuis waarbij hij zelf voor z'n eten moest zorgen (nu ja, het restant van het gisteren opzettelijk teveel gekookte opwarmen, maar toch), ik maak er liever geen gewoonte van.

Kortom: het was een leuke dag en nu ben ik afgepeigerd. Temeer omdat ik door diverse werkzaamheden weer een paar uurtjes slaap tekort kwam vannacht...Selamat malam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!