Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, april 30, 2005

Koninginnedag 2005

33,25 euro. Exact 60 cent meer dan twee jaar terug. Dat hebben wij op Koninginnedag 2005 opgehaald. Daarnaast ongeveer een tientje uitgegeven aan het inslaan van spul bij andere stalletjes. Toch geen slecht resultaat, dacht ik zo.

Wij begonnen onze zooi te verkopen in de Kinkerstraat om na een paar uurtjes te verkassen naar het Vondelpark waar wij toevalligerwijs naast buurvrouw Nicole kwamen te zitten. Andere bekenden die wij tegenkwamen waren ondermeer Fer's schoolvriend Marijn en zijn vader Ronald; Isis, een meisje uit de groep waar ik mee werk; Collega Jennifer en schoolvader Gijs met zijn dochter Jip.Ook hebben wij ontzettend veel gelopen en wordt een tas best wel zwaar, al rust-ie op het treeplankje van de step en zijn er in de loop van uren vele kilo's aan spulletjes uit verdwenen.


Slenteren is behoorlijk vermoeiend maar ook wel erg leuk. Aan het begin van de avond maar even een patatje gehaald in de snackbar vlakbij die wederom van eigenaar is gewisseld. Dat is zeker voor de zesde keer in de ongeveer dertien jaar dat ik in deze buurt woon. Zou het gewoon een witwasserij zijn? Dat vermoeden bestaat zeker bij de pizzeria alwaar wij indertijd, toen ik hier mijn intrek kwam nemen een pizza bestelden: de zoon van de eigenaar werd achterom de deur uit gestuurd om er eentje te halen bij een pizzeria verderop want aan pizza's verkopen deed men daar niet. Ik heb maar niet gevraagd wat ze dan wel verkochten...en op een dag was het etablissement "Op last van de burgemeester" gesloten.
Ferdinand heeft een heerlijke dag gehad. Zijn vader ook. En U?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht