Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 28, 2004

Ongelooflijk



56.000 doden. Alleen al op Atjeh zeker 7000. Onvoorstelbare aantallen.

Alsof er niets was gebeurd gingen Fer en ik vandaag naar de bioscoop en keken naar de verrichtingen van de superhelden-familie "The Incredibles" waarbij wij ons zeer goed vermaakten.


Zat gisteren even in een dip maar besloot gewoon door te gaan met te kijken naar de toekomst,
rekening houdend met het verleden. Sommige zaken kun je niet veranderen, andere heb je zelf in de hand. Bovendien bestaat er voor alles een oplossing. Zo niet, dan mag je er zelf eentje verzinnen.
Het leven is gegeven en als je het hebt moet je't gebruiken.
De een leeft wat intenser en vaart bijvoorbeeld in een luchtballon of zeilboot de wereld rond. Sommigen hebben er hun zinnen op gezet om Fightmaster te worden of beklimmen graag absurd hoge gebouwen. Sommigen stellen hun leven in dienst van het goede doel door belangeloos te werken in een leprakolonie en anderen hebben uitbuiten en stinkend rijk worden tot levensdoel verheven. Sommigen existeren om er op latere leeftijd achter te komen dat zij meer uit hun leven hadden kunnen halen en anderen leven zo intens dat zij tegen het einde van de hun gegeven termijn beseffen dat zij nauwelijks de tijd hadden genomen om te genieten. Mensen zijn er in alle soorten en maten. Ik ben er trots op mens te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!